Kliknij aby ocenić i dodać recenzję
1.7/5
5117
2 OCEN(Y)
Oceny szczegółowe
Jedzenie
Obsługa
Klimat
Ceny

Pod jabłonką - dawniej do syta

Łódź > Bałuty > ŁódźKoniczynowa 1Polska .

Restauracja > Domowa
692 459 399
CENY do 20 zł
Do 20 zł
UDOGODNIENIA: Dostawa na telefon Darmowy internet Płatność kartą Muzyka na żywo/imprezy Ogródek Darmowy parking Transmisje sportowe Stojaki na rower Wegetariańskie w karcie Palarnia Obsługa kelnerska Gry planszowe

W PRZEWODNIKACH
Sieć: Kuchenne rewolucje
Start

Niezbędnik


Pozycja w Polsce

#2133

Pozycja w Mieście

#29

Opinie o lokalu


Na pierwszy rzut oka OK.

kamskam, Gdańsk 24.09.2013
3.8/5Do lokalu trafiłem z dziewczyną jeszcze przed emisją odcinka kuchennych rewolucji. Pierwszą wtopą było to iż, przybyliśmy w sobotę o godzinie 16:30 na miejsce i oznajmiono nam, że już zamknięte, mimo iż na drzwiach było do 18 w soboty. No nic nie poddałem się, i następnym razem udało się przyjść w "godzinach otwarcia". Niestety potrawy nie były tak wyśmienite jak to ma teoretycznie miejsce po kuchennych rewolucjach. Zupy rzeczywiście smaczne, jednak drugie dania pozostawiają wiele do życzenia, koltet Pani Magdy, karkowy był przypalony, zostawiłem pół na talerzu. Surówki kiepskiej jakości jakby gotowe. A ziemniaków jak na lekarstwo. Podsumowując my nie wrócimy. (0 odpowiedzi) Zobacz i oceń

Fajniej po rewolucjach

onanana, Gdańsk 12.09.2013
4.3/5Miejsce bardzo się zmieniło. Jest prześlicznie, czerwona kratka, drewno, dużo bieli. Wygląd na plus.

Jedzenie domowe, dosłownie domowe. Niczym nie różni się od tego co sama gotuję. Dla jednych to plus, dla mnie minus bo od restauracji oczekuję zaskoczenia i czegoś ekstra.
Ceny mogą być.
Brakowało mi dań (chociaż kompotu) z jabłek. Wydawało mi się, że jabłonka w nowej nazwie zobowiązuje.
Przed wizytą Magdy Gessler i jej kuchennymi rewolucjami miejsce nazywało się do syta. Nie wiem jakie było bo odwiedziłam tylko ze względu na rewolucje.

Teraz jest tak, że wizytę mogę polecić, ale niczego wybitnego się nie spodziewajcie. (2 odpowiedzi) Zobacz i oceń

Najlepsi klienci


1 2 3 4

Tablica lokalu


28.04.2014
ala878 zostawiła podpowiedź dotyczącą Pod jabłonką - dawniej do syta
24.09.2013
kamskam zaznaczył do czego nadaje się lokal Pod jabłonką - dawniej do syta
24.09.2013
kamskam uzupełnił atuty lokalu Pod jabłonką - dawniej do syta
24.09.2013
kamskam wystawił ocenę Warto odwiedzić ten lokal lokalowi Pod jabłonką - dawniej do syta
24.09.2013
kamskam dodał opinię o lokalu Pod jabłonką - dawniej do syta
Wczytaj kolejne

Recenzje jedzenia



Tylko podobne Wszystkie
Lista Mapa

Opinie o Pod jabłonką - dawniej do syta


Na pierwszy rzut oka OK.

kamskam, Gdańsk 24.09.2013
3.8/5Do lokalu trafiłem z dziewczyną jeszcze przed emisją odcinka kuchennych rewolucji. Pierwszą wtopą było to iż, przybyliśmy w sobotę o godzinie 16:30 na miejsce i oznajmiono nam, że już zamknięte, mimo iż na drzwiach było do 18 w soboty. No nic nie poddałem się, i następnym razem udało się przyjść w "godzinach otwarcia". Niestety potrawy nie były tak wyśmienite jak to ma teoretycznie miejsce po kuchennych rewolucjach. Zupy rzeczywiście smaczne, jednak drugie dania pozostawiają wiele do życzenia, koltet Pani Magdy, karkowy był przypalony, zostawiłem pół na talerzu. Surówki kiepskiej jakości jakby gotowe. A ziemniaków jak na lekarstwo. Podsumowując my nie wrócimy. (0 odpowiedzi) Zobacz i oceń

Fajniej po rewolucjach

onanana, Gdańsk 12.09.2013
4.3/5Miejsce bardzo się zmieniło. Jest prześlicznie, czerwona kratka, drewno, dużo bieli. Wygląd na plus.

Jedzenie domowe, dosłownie domowe. Niczym nie różni się od tego co sama gotuję. Dla jednych to plus, dla mnie minus bo od restauracji oczekuję zaskoczenia i czegoś ekstra.
Ceny mogą być.
Brakowało mi dań (chociaż kompotu) z jabłek. Wydawało mi się, że jabłonka w nowej nazwie zobowiązuje.
Przed wizytą Magdy Gessler i jej kuchennymi rewolucjami miejsce nazywało się do syta. Nie wiem jakie było bo odwiedziłam tylko ze względu na rewolucje.

Teraz jest tak, że wizytę mogę polecić, ale niczego wybitnego się nie spodziewajcie. (2 odpowiedzi) Zobacz i oceń
Wróć do listy recenzji



, 01.01.1970

Jedzenie
Obsługa
Klimat
Ceny

Ocena recenzji:

Wpisz treść odpowiedzi/pytania:



Mapa dojazdu i zasięg dostawy jedzenia z Pod jabłonką - dawniej do syta Łódź
Wczytuję mapę
zasięg dostawy





Czas
-

Odległość
-