Nie chcę szukać. Ukryj tę niesamowitą możliwość

SPRAWDŹ MAPĘ JEDZENIA

Pod jabłonką - dawniej do syta
Łódź

Kliknij aby ocenić i dodać recenzję
1.4/5
5117
Na podstawie 2 ocen
Oceny szczegółowe
Jedzenie
Obsługa
Klimat
Ceny
Pod jabłonką - dawniej do syta to Restauracja serwująca jedzenie domowe. Dotychczas miejsce odwiedziło 2 osoby, wróciło przynajmniej raz 0% z nich, a poleca 0%. Zdaniem kulinarnych paparazzi najlepiej nadaje się na szybki lunch. Ta restauracja należy do sieci Kuchenne rewolucje i zajmuje w rakingu lokali tej sieci 66 miejsce. Mieści się w dzielnicy Bałuty, z ajmuje 40 miejsce w naszym rankingu lokali dla miasta Łódź. Średnia cena dania głównego to 20 zł.

O LOKALU

Papurazzi napisali 2 recenzji Pod jabłonką - dawniej do syta. W ostatniej z recenzji kamskam pisze m.in:
Do lokalu trafiłem z dziewczyną jeszcze przed emisją odcinka kuchennych rewolucji. Pierwszą wtopą było to iż, przybyliśmy w sobotę o godzinie 16:30 na miejsce i oznajmiono nam, że już zamknięte, mimo iż na drzwiach było do 18 w soboty. No nic nie poddałem się, i następnym razem udało się przyjść w "godzinach otwarcia". Niestety potrawy nie były tak wyśmienite jak to ma teoretycznie miejsce po kuchennych rewolucjach. Zupy rzeczywiście smaczne, jednak drugie dania pozostawiają wiele do życzenia, koltet Pani Magdy, karkowy był przypalony, zostawiłem pół na talerzu. Surówki kiepskiej jakości jakby gotowe. A ziemniaków jak na lekarstwo. Podsumowując my nie wrócimy.

PRZEWODNIKI (1)

PRZYDATNE INFORMACJE


Lokal posiada klimatyzację, ogrodek letni, darmowy parking. W tym lokalu można także zapłacić kartą.

PODSUMOWUJĄC

JEDZENIE
3.5/5
KLIMAT
4.5/5
OBSŁUGA
4.0/5
CENY
4.0/5
KLIENCI
2OSOBY
CENA DANIA
20


Dobrze radzimy, omijaj ten lokal.

Recenzje jedzenia



Tylko podobne Wszystkie
Lista Mapa

Opinie o Pod jabłonką - dawniej do syta


Na pierwszy rzut oka OK.

kamskam, Gdańsk 24.09.2013
3.8/5Do lokalu trafiłem z dziewczyną jeszcze przed emisją odcinka kuchennych rewolucji. Pierwszą wtopą było to iż, przybyliśmy w sobotę o godzinie 16:30 na miejsce i oznajmiono nam, że już zamknięte, mimo iż na drzwiach było do 18 w soboty. No nic nie poddałem się, i następnym razem udało się przyjść w "godzinach otwarcia". Niestety potrawy nie były tak wyśmienite jak to ma teoretycznie miejsce po kuchennych rewolucjach. Zupy rzeczywiście smaczne, jednak drugie dania pozostawiają wiele do życzenia, koltet Pani Magdy, karkowy był przypalony, zostawiłem pół na talerzu. Surówki kiepskiej jakości jakby gotowe. A ziemniaków jak na lekarstwo. Podsumowując my nie wrócimy. (0 odpowiedzi) Zobacz i oceń

Fajniej po rewolucjach

onanana, Gdańsk 12.09.2013
4.3/5Miejsce bardzo się zmieniło. Jest prześlicznie, czerwona kratka, drewno, dużo bieli. Wygląd na plus.

Jedzenie domowe, dosłownie domowe. Niczym nie różni się od tego co sama gotuję. Dla jednych to plus, dla mnie minus bo od restauracji oczekuję zaskoczenia i czegoś ekstra.
Ceny mogą być.
Brakowało mi dań (chociaż kompotu) z jabłek. Wydawało mi się, że jabłonka w nowej nazwie zobowiązuje.
Przed wizytą Magdy Gessler i jej kuchennymi rewolucjami miejsce nazywało się do syta. Nie wiem jakie było bo odwiedziłam tylko ze względu na rewolucje.

Teraz jest tak, że wizytę mogę polecić, ale niczego wybitnego się nie spodziewajcie. (2 odpowiedzi) Zobacz i oceń
Wróć do listy recenzji



, 01.01.1970

Jedzenie
Obsługa
Klimat
Ceny

Ocena recenzji:

Wpisz treść odpowiedzi/pytania:



Mapa dojazdu i zasięg dostawy jedzenia z Pod jabłonką - dawniej do syta Łódź

Wczytuję mapę
zasięg dostawy





Czas
-

Odległość
-

AKTUALNE MENU LOKALU
Kliknij na grafikę aby powiększyć

692 459 399
Łódź > Bałuty > ŁódźKoniczynowa 1Polska .
Restauracja > Domowa

Pod jabłonką - dawniej do syta

Restauracja > Domowa
CENY do 20 zł
Około 20 zł za główne danie
GODZINY OTWARCIA: Uzupełnij

UDOGODNIENIA:
Dostawa na telefon Darmowy internet Płatność kartą Muzyka na żywo/imprezy Ogródek Darmowy parking Transmisje sportowe Stojaki na rower Wegetariańskie w karcie Palarnia Obsługa kelnerska Gry planszowe
TO TWÓJ LOKAL? KLIKNIJ TU
CHĘTNIE ODWIEDZANE PRZEZ OCENIAJĄCYCH

Cześć. Nazywam się Konrad Nowosz i 4 lata temu stworzyłem Papurazzi.

Dlaczego?

Chciałem tak jak Ty mieć możliwość zobaczenia recenzji i zdjęć konkretnych potraw z restauracji oraz znalezienia miejsc ocenionych przez klientów, a nie ściemniaczy prowadzących lokale.

Co dla Ciebie?

Dzięki Papurazzi znajdziesz blisko 17000 recenzji i zdjęć jedzenia oraz restauracji z Twojej okolicy.

Jak możesz zacząć?

Przeglądaj naszą bazę zdjęć, recenzji i lokali. Gdy znajdziesz coś fajnego do zjedzenia zrób zdjęcie, dołącz do nas i dodaj swoją opinię.
Pamiętaj! Twoje zdjęcia jedzenia są warte więcej niż lajk na facebooku - u nas pomogą tysiącom osób w kulinarnych wyborach.

Zaloguj się

Unikamy ściemy dlatego część funkcji dostępna jest po zalogowaniu.
PRZEJDŹ DO REJESTRACJI
Rejestracja zajmuje chwilę, jest darmowa i nie wysyłamy spamu

Masz już konto? zaloguj się